Az én honlapom

Honlap-menü
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 2
Naptár
«  Május 2015  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Főoldal » 2015 » Május » 16 » Getting started
7:49 PM
Getting started

 Sziasztok!

 Hosszas tervezgetés után ma végre elkezdtem tartalmakat feltöltögetni az oldalra! Kezdődik az izgalmas rész, a munka! :D

 A legelső dolgok, amiket láthattok, egyelőre még csak a fotóalbum menüpont alatt található illusztrációk egy másik weboldalon olvasható folytatásos regényből. Hogy honnan és miből? Kattints, és megtudod! ;)
 http://blackwood.ucoz.org/publ/regenyek/van_helsing_az_ikrek_harca/12-8

 A regény címe Van Helsing krónikák - Az ikrek harca. Főszereplői természetesen a Van Helsing ikrek, Lucas és Lucy, oldalukon segítőikkel, Quinnel, Elenával, Sebastiannal és Benoit-val, valamint a sármos Escalus herceggel. Kalandos, fordulatokkal és küzdelmekkel teli regény, amibe érdemes belekezdeni, mert mindig van újabb és újabb, izgalmas epizód. Ráadásul nemsokára megjelenik a századik rész! Még nem késő csatlakozni!

 Az illusztrációk után pedig nemsokára egy projekttel is gazdagodik majd az oldal, melynek leírásán még dolgozom, és meg kell mondjam: nagyon élvezetes és látványos dologról van szó! Annyit elárulok, hogy ez egy kifejezetten kockáknak való fandom-dolog, mégpedig aaaa....*dobpergés* WHOVIAN fajtából, vagyis a Doctor Who világából. Ha érdekel, miről is van szó, maradjatok olvasók, és nézzetek vissza az oldalra gyakran! Addig is jó kézműveskedést és kreativitást mindenkinek!

Lumiere B
HandMade

 

U.i.: ha kevésbé érzitek magatokat alkotóképesnek, és inkább kikapcsolódnátok egy kis olvasnivalóval, keressétek fel a http://blackwood.ucoz.org/ oldalt! Jó szórakozást! ;)

Megtekintések száma: 236 | Hozzáadta:: Lumiere | Címkék (kulcsszavak): ikrek, Helsing, harca, works, Blackwood, Lumiere, AZ, illusztráció, krónikák, Van | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar